19.02.2013 I 18:24
Kategori: U smile, I smile - Historie

INFO - Ny historie!!

Okei, siden denne historien gikk litt i dass - alt gikk alt for fort fram + historien ble veldig dårlig. Jeg kommer til å begynne på en ny historie :)Tips til navn? ♥

♥ Danielle 


18.02.2013 I 23:14
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 9

Syns dere kan bli litt bedre på å kommentere folkens! Men takk til de som kommenterer, syns bare at de som leser kan kommentere! Ok? Deal ;) 


Jeg satt bare og tenkte for meg selv, da jeg så et smykke på nattbordet hennes. Hvem hadde hun fått det ifra?


*Ditt synspunkt*

-God idè! Gå å spør faren din da, sa Justin og smilte det perfekte smilet hans til meg. Jeg smilte så pent jeg kunne, og gikk ut døra. Jeg gikk ned i stua for å finne pappa. Han satt ikke foran tven, og heller ikke foran pcen. Jeg fant ut at jeg skulle prøve å ringe ham, men tenkte at hvis han ville gått ut, så hadde han i det minste sagt ifra. Jeg gikk helt bort til sofaen, og fant ham snorkende på sofaen. -Uffda.. mumlet jeg, og ristet i ham. -Pappa, jeg må spørre deg om en ting! sa jeg, og ristet enda mer i ham. Hvorfor måtte han alltid være så vanskelig å vekke? -Øhh, joa, 5 minutter til... gryntet han, og la seg ned igjen. -Pappa! Det er et viktig spørsmål! sa jeg, veldig høyt. -Jaja, hva er det da!? ropte han. Jeg lo litt av oppførselen hans, og ristet på hodet. -Kan Justin overnatte her? spurte jeg nervøst, og håpet inderlig på et ja. -Jaja, sikkert... sa han. Jeg ble sykt lettet! -Vent... HVA!? En gutt? sa faren din plutselig. -Ja, er'ke det normalt da? spurte jeg. Jeg ble sykt nervøs igjen, og begynte å trippe med beina. -Det får vel gå denne gangen da.. brummet han, og jeg klemte han kjapt og løp nermest opp trappene til rommet mitt. Jeg åpna døra, og så Justin sitte på senga.


(fant ikke bedre bilde, men dette får funke haha)

-Hei *DN*! Fikk jeg lov? spurte han. Jeg skulle prøve å pranke han litt, men var ikke helt sikker, siden han var jo prankekongen! Jeg så litt trist ut, og så ned i bakken. -Ehhmm, desverre såå.... FIKK DU LOV! sa jeg, og ropte det siste. Jeg begynte å le driitmye når jeg så trynet hans, han var så skjokka. -Ha-ha, den var morsom *DN*. Ingen skal pranke selveste prankekongen uten hevn!sa han, og du bare lo av ham. -Jo, du, klokka er ganske mye, skal vi sove? spurte Justin etter at du hadde ledd i omtrent 5 minutter. -Uffda, hvor vil du sove, på gjesterommet, på en madrass inne her? Du velger? sa jeg, og så spørrende bort på ham. -Jeg kan jo bare sove i din seng, det er vel ikke noe problem det? svarte han. Jeg nølte litt, men med tanke på at det var selveste Justin Bieber det var snakk om, så måtte jeg bare si ja. -Ja, ok, men da får du ikke ta HELE plassen da! sa jeg og smilte lurt til ham. -Nei, jeg er jo litt gentleman! sa han, og lo litt av seg selv. -Okeij, men jeg skifter først! sa du, og løp inn på badet ditt. Du børstet håret ditt og satte det opp i en slapp fiskebeinsflette. Du tok på deg en t-skjorte og en shorts til å sove i, og pusset tennene kjapt.


*pysjamasen


*håret bare uten det blåe i

Når du gikk inn  på rommet, stirret Justin på deg. -Damn, hvisket han, og fortsatte å stirre. -Justin... jeg går i pysjamas... sa du. -Også, du er fin fordet? sa han. -Javel, men nå er det din tur til å skifte, sa du og smilte til ham. Han nikket, og gikk ut på badet. -Men nå har jeg jo ikke tannbørste ellerno? sa han. Oi, det hadde du glemt. -Drit i å pusse tennene da, svarte du. Han kom inn på rommet ditt igjen, bare iført boxer. -Du får overleve med at jeg sover i boxer da, sa han. Du stirret på sixpacken hans, og sikla nesten, haha! ♥ -Du liker det du ser, hæ? svarte han, og strammet musklene. Du klarte ikke å ta øynene vekk. -Okeij, men nå får vi sove, sa Justin, og gikk for å skru av lyset. Etterpå kom han og la seg under dyna di, du hadde ganske stor seng, så det var god plass. -Du Justin? spurte du. Han mumlet et 'mhm', og du snudde deg mot ham. -Jeg får ikke sove.. hvisket du. -Skal jeg holde rundt deg? spurte han, og du nikket. Han dro deg mot seg og klemte de sterke armene sine rundt deg, og begynte sakte å nynne på 'Die in your arms'. Du sovnet fort, og følte deg helt trygg.


*bare at det er deg og Justin


Hva skjer neste morgen?

MER!?

Dere fikk en litt lang del denne gangen, og det fortjener dere! Håper dere vil lese! 

Danielle 

 


17.02.2013 I 19:41
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 8

Her kommer del 8! Den kommer litt seint, det vet jeg, men håper dere gidder å lese uansett! ;) Og hvis det er noen spørsmål om historien eller noe, så er det bare til å spørre, så svarer jeg enten i kommentarfeltet eller i neste del! 


Hørte han i det hele tatt hva jeg sa? -Justin.. ehh, lever du? spurte jeg. -Eh, hva? spurte han, og så opp på meg. -Haha, er du i din egen lille verden ellerno? Hva tenker du på? spurte jeg. -Jooah, lurte bare på om...


-Jooah, lurte bare på om du liksom... liker meg? spurte han, og så ned i bakken. Jeg ble helt varm inni meg, kunne ikke tro det! -Selvfølgelig liker jeg deg! Du er jo Justin, jeg har elsket deg i 3 år! lo jeg, men ble alvorlig igjen når jeg så ansiktet hans. -Sååå, du liker meg bare som Justin Bieber, men ikke som den ekte Justin? spurte han. Jeg kunne høre at han var litt trist, men hvis han likte meg... hvordan kunne han like meg? Han hadde bare kjent meg i noen timer! -Justin... Du har bare kjent meg i 4 timer, sa jeg, og fikk han til å se på meg. -Men jeg liker deg.. Den ekte deg, Justin, du er supersnill! sa jeg. Han begynte å smile, og dro meg inn i en klem.

(bare at dere er på rommet ditt)

-Vet du hva *DN*? spurte han. Jeg så rart på ham, før jeg sa "Hva?", og Justin stirret meg inn i øynene. Du ble serriøst hytnopisert(?) i de øynene!

 

-Jeg liker deg jeg ... sa han, og lente seg mot deg. Du var ikke helt sikker på hva du skulle gjøre, eller si, så du lente deg mot han også. Før du visste ordet av det, var hans varme lepper på dine, og han kysset deg følsomt. Sommerfuglene fløy rundt i magen. Du kysset tilbake, og etter noen sekunder, slapp han. Han begynte å smile, og jeg smilte tilbake. Hvorfor var det sånn at jeg ikke klarte å slutte å smile når han var i nærheten? Du så overrasket på ham, for du skulle aldri trodd at han ville kysse deg! Du trodde ikke engang at han syns du var pen, men så kysser han deg! Wohooo!!!

 

*Justin sin synsvinkel*

Jeg hadde tatt motet til meg, og kysset henne. Når jeg kysset henne, var det definitivt ikke det samme som når jeg hadde kysset Selena. Sommerfuglene hadde aldri vært der når Selena hadde kyssa meg, men med en gang jeg kyssa *DN*, så kom de. Det var en herlig følelse av seier, og kysset var så forsiktig og det gjorde det koslig. Jeg hadde faktisk ikke lagt merke til at veggene på rommet hennes faktisk var overfylt med bilder av meg. -Fin vegg! sa jeg, og pekte på veggen. Hun begynte å rødme, og mumlet takk. -Awww, du rødmeeer! sa jeg, og lo av furtetrynet hennes. -Du, kan ikke du overnatte her ellerno? Det er jo sommerferie! sa *DN*. Jeg smilte med tanken på at jeg kunne ligge med armene mine rundt henne, og holde henne mens hun sov. -God idè! Gå å spør faren din da, smilte jeg. Hun smilte til meg, og gikk ut døra. Jeg satt bare og tenkte for meg selv, da jeg så et smykke på nattbordet hennes. Hvem hadde hun fått det ifra?


Hva kommer *DN* til å svare på hvem hun fikk det fra?

Hvordan kommer Justin til å reagere?

MER!?

♥ Danielle 


17.02.2013 I 00:57
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 7

Denne delen kommer ganske fort, så be happy! Dere har forresten blitt mye bedre på å kommentere, og det er jo dritbra! Tusentakk for at dere liker historien! :) Det varmer utrolig masse!


@justinbieber: met an awesome girl today! ur cute @*ditttwitternavn* ;* 

jeg smilte, og klappet i hendene mine. Plutselig banket det hardt på vinduet...


Først skvatt jeg skikkelig, og hoppet til i senga. Jeg så bort på vinduet, og så Justin som stod og banket på. Jeg gikk bort og åpnet for ham, og begynte nesten å gråte. Han var i huset mitt!!! -Du hadde glemt å si hvor du bodde hen, så jeg måtte spore opp telefonen din, lo Justin. -Oi, sorry, haha!! lo jeg, og vi fikk litt latterkrampe. -Men du, på den daten... Hvordan gikk det? Liksom, hvorfor gikk det så dårlig? spurte Justin, og fikk et tankefullt ansikt.Jeg begynte å forklare at Marcus hadde blitt litt sjalu, at jeg hadde måttet betale og at Marcus hadde snakka stygt om han for å få oppmerksomheten min. -Åh... svarte Justin etterpå, og jeg så på ham med et spørsmålstegn stempla i ansiktet. -Måtte du serriøst betale, for en gutt? Litt av en gentleman, sa Justin. Han sa det siste litt lavere, sånn at jeg ikke skulle høre det skikkelig, men jeg hørte det allikavel. -Hadde du vært sammen med meg, så hadde jeg betalt alt for deg! sa Justin. Ååååååh, han tenkte på hvis jeg og han hadde vært sammen -Hadde du, awww!! sa jeg, og klemte ham. -Uansett liker jeg ikke Marcus så godt lengre, hvisket jeg, sånn at Justin ikke skulle høre det. Jeg tok av meg smykket jeg hadde fått av Marcus, og la det på nattbordet. 

 

*Justin's synsvinkel*

-Uansett liker jeg ikke Marcus så godt lengre, hvisket *DN*. Jeg kunne ikke tro mine egne ører helt, hva? Da hadde jeg jo supergod sjans på henne! -Hva mener du? spurte jeg, for å sjule at jeg hadde blitt drittglad. -Liksom.. ja, jeg liker ham bare ikke.. Han er ikke typen min, hvis du skjønner, svarte hun, og sukket. Jeg satte meg på siden av henne, og tok armen min rundt henne. -Hva er typen din da? spurte jeg. Jeg skulle bli akkurat som den typen gutt hun likte!

 

*Ditt synsvinkel*

-Hva er typen din da? spurte Justin. Vel, jeg visste faktisk ikke helt hva jeg skulle svare. For min type gutt var jo Justin, men det kunne jeg jo ikke si. Han likte meg ikke engang! -Ehh, han må ha brune øyner, være hyggelig og ikke erte hele tida! Insistere på å betale, selv om jeg sier at jeg kan gjøre det, være litt gentleman, be meg ut på date ofte, og selvfølgelig være pen, sa jeg. Jeg vet at jeg beskrev Justin der, men er ikke helt sikker om han vet det selv. Han er jo sukkersøt da, sitter der og tenker. Hørte han i det hele tatt hva jeg sa? -Justin.. ehh, lever du? spurte jeg. -Eh, hva? spurte han, og så opp på meg. -Haha, er du i din egen lille verden ellerno? Hva tenker du på? spurte jeg. -Jooah, lurte bare på om...


(sorry for lite bilde)


Hva lurer Justin på?

MER!?♥

Vet at det ble ganske liten del, men nå er det så seint, så jeg skal nok sove litt nå :)

♥ Danielle 


16.02.2013 I 19:53
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 6 - Lang del!

Det har vært litt forvirringer rundt det at jeg først har skrevet "sa du", og etter på har jeg skrevet "sa jeg"... Jeg skal prøve å forholde meg til "sa jeg", men hvis dere ikke er enige, si ifra! Bare bra med litt kritikk, det kan gjøre både skrivinga mi og historien mye bedre!

Det kommer kaaanskje en til del seinere, men er ikke helt sikker. Skal se liveshow med Benjamin&Dennis :) Det blir kjekt! 


 -åååå, det er deeg! sa hun, og begynte å gråte igjen. -Haha, sååå, du må roe deg ned litt, lo jeg. Jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle spørre, men jeg gjorde det alikavel.

 


*DN* sitt synsvinkel***

 

Jeg kunne ikke tro at jeg, *DN* , stod i armene til selveste Justin Bieber! Jeg var serriøst helt i himmelen, og ville aldri slippe ham. Jeg så opp på ham, og kunne se at han tenkte på noe. -Æææh, er det noe galt eller? spurte jeg, og var litt flau. Tenk hvis han syns det var kleint at jeg liksom stod og klemte han.. Eller enda verre, han likte meg ikke! Jeg begynte å bli litt bekymra, men bare sånn at han ikke skulle like meg enda mindre, så slapp jeg han, og stilte meg heller foran han. Han så bare rart på meg, før han begynte å snakke. -Nei, ingenting, jeg var bare ikke helt sikker på om jeg skulle spørre om jeg kunne få nummeret ditt eller ikke, gliste han og blunket til meg.


(sorry for lite bilde, men det ble ikke større... DAMN♥)

 

 Jeg holdt serriøst på å dø, selveste JUSTIN BIEBER spurte om MITT nummer! -Åja, selvfølgelig! Kan jeg få ditt da? spurte jeg, og begynte å rødme smått. -Joa! svarte han. Vi vekslet nummerene, og jeg gav han en siste klem. -Forresten, eh, er han der kjæresten din eller? spurte Justin og pekte bort på Marcus. Ånei, jeg hadde helt glemt han vekk! Stakkars, han stod borte ved lyktestolpen og bare kikket på oss. -Æh, ikke sånn egentlig , vi bare flørter litt, og skulle på kino sammen idag, svarte jeg, og snudde hodet tilbake mot Justin. -Okei, men du, jeg kan melde deg senere, så snakkes vi! Filmen begynner snart, eheh, sa jeg, etter både autograf og bilde. På bildet hadde han kyssa meg på kinnet, meheh ♥

 

-Ja, sa snakkes vi, sa Justin, og kyssa meg en siste gang på kinnet før han forsvant vekk fra kinoen. Jeg stod en stund og kikka etter han, før Marcus la armene rundt livet mitt. -Hey du, det tok lang tid.. Ble nesten litt sjalu jeg, hviska han hest inn i øret mitt. -Haha, aww, du er skjønn! sa jeg, og tok tak i hånden hans. Jeg dro ham med meg inn på kinoen, og vi bestilte billetter, en popcorn på deling og gikk inn i kinosalen og satte oss til rette. Uheldigvis hadde Marcus glemt penger, så jeg måtte betale for ham også. 

 

Rett før filmen starta, begynte Marcus å snakke med meg. Det hadde vært en liten pinlig stillhet, eller, jeg hadde egentlig bare tenkt på Justin. -Såå, du liker vel ikke Bieveren mer enn meg da? spurte han. Jeg så surt på han, han visste at jeg hatet når han kalte Justin for "Bieveren". -Du er mer biever enn han, just as you know, sa jeg irritert. Jeg ble alltid pottesur med en gang noen begynte å snakke stygt om Justin. -Duuu, *DN*, jeg kødda da! lo Marcus. Han løftet hodet mitt med to fingre (hvis du skjønner ♥), og fikk meg til å se rett inn i øynene hans. De var nydelige, men for å være helt ærlig... Justin sine var finere. Jeg sier det ikke bare fordi Marcus hadde erta Justin, jeg mener det.. Sånn serriøst, det går ikke an å motstå dem!

 


(fyfuuuck!!♥♥♥)

 

*Marcus` synsvinkel*

Hvorfor måtte *DN* alltid bli å sur når jeg sa en liiiten stygg ting om Justin? Jeg tulla jo bare med henne, selv om det er sant! (det er ikke del, men Marcus syns liksom det ;D) Det er ikke min feil at Justin er så stygg, og at hun er forelska i ham. Han ødela hele kinoen! Og faktisk, så sa jeg bare til *DN* at jeg hadde glemt penger... Jeg følte ikke for å betale idag, kunne heller bruke pengene på noe viktigere enn en belieber som fikk Justin til å ødelegge hele daten. Menmen, jeg fikk vel bare overleve, hun betalte, så jeg er fin jeg...

 

*DN* sitt synsvinkel*

Filmen starta, og jeg følte ikke at denne daten gikk noe særlig bra. Jeg måtte betale, vi snakka nesten ikke, vi begynte å krangle.. Det eneste som var bra, var at jeg møtte selveste Justin Bieber, oooog at filmen var god! *Anbefales, Rødhette og Varulven er driiitbra!* Etter kinoen var ferdig, tok jeg og Marcus følges helt til huset mitt. Han gikk videre, og jeg gikk inn. -ååårh, hvorfor må hver bidige date jeg går på, bli en katastrofe!? ropte jeg ut, mens jeg løp opp trappa til rommet mitt. Jeg skifta klær til en normal, stram dongribukse og en "I ♥ Justin Bieber" hoodie.

 


 

Jeg tok opp iPhonen, og så at jeg hadde fått en melding. Den var fra Justin.

 

Hvordan gikk det på kino, shawty? -Justin

 

Jeg svarte med et kjapt "dårlig", og sendte melding til Anna etterpå. 

 

Daten gikk rett i dass.. MEN jeg fikk nummeret til selveste JUSTIN BIEBER! ÆÆÆ!!! -*DFB* (din forbokstav)

¨

Jeg låste iPhonen, og la den ifra meg. Jeg skulle akkurat til å ta opp Toshibaen (pcen) min, når jeg hørte to plingelyder. Det var to meldinger, den ene fra Justin og den andre fra Anna.

 

Åhr, håper ikke jeg ødela noe! Kan vi møtes, har lyst å snakke med deg ;* -Justin

 

Vent, HVA!? JUSTIN BIEBER!? TOK DU BILDE MED HAM!? SEND BILDEEE!! Forresten synd den med Marcus... -Anna

 

Jeg smilte litt for meg selv med tanke på at Justin ville møte meg. 

 

(Til Justin) Klokka er jo ti da, så kan du komme her? Jeg får ikke lov å gå ut så seint, haha -*DFB*

(Til Anna) Jo, drit i hvordan jeg så ut, jeg grein så mye XD Men her er jo bildet da:

 


 

Jeg smilte når jeg så på bildet, og la nok en gang iPhonen fra meg. Jeg tok opp pcen, og logga innpå facebook og twitter. Jeg stalka Justin litt på twitter, der jeg så at han hadde lagt ut en ny tweet.

@justinbieber: met an awesome girl today! ur cute @*ditttwitternavn* ;* 

jeg smilte, og klappet i hendene mine. Plutselig banket det hardt på vinduet...

Hvem banket på vinduet?

MER!?

 

♥ Danielle ♥

 


16.02.2013 I 14:29
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 5 - Utrolig liten del

Tusen takk for kommentarene på forrige del! Blir superglad!! Hvis jeg får så mange kommentarer på de neste delene også, så blogger jeg mye oftere! Akkurat de siste dagene har jeg desverre hatt litt dårlig tid, beklager.. Men her skal dere få del 5! Og nå som Justin har kommet inn i historien, så kommer det til å bli mye mer spennendes!!! 
Okei, denne delen er så sykt kort, men det er fordi jeg ikke har spist frokost enda.. heheh, men jeg skal komme ut med ca 3 deler i dag, så de andre kommer til å være mye lengre! ;)  


 Etter at gutten hadde snakket med henne litt, snudde de seg og skulle til å gå inn på kinoen, når hun så rett mot meg. Jeg klarte ikke å holde meg, og smilte et skikkelig sjarmerende smil til henne.... tror jeg iallefall... Hun sa noe til gutten, og kom løpende mot meg. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg en skikkelig god følelse inni meg når jeg så på henne...

 


*fortsatt Justin's synsvinkel*

-Åfyfaen, er du virkelig Justin? Som i Justin Bieber!? Åherregud, jeg døøør, ååå, sorry, liksom, for at jeg griner, men herreguuud! babla jenta i vei. Jeg lo litt, før jeg dro henne inn i en lang klem, Hun gråt  litt, og jeg smilte som bare det. Gikk det ikke an å slutte å smile når hun var i nærheten? Han gutten der var heldig as! å, nå som jeg kom på den gutten, han står og loner litt borte med en lyktestolpe.. -Såå, shawty, hva heter du? sa jeg. -*DN* , sa hun, og så opp på meg. Jeg så ned på henne og smilte. -Nydelig navn, hvisket jeg. -åååå, det er deeg! sa hun, og begynte å gråte igjen. -Haha, sååå, du må roe deg ned litt, lo jeg. Jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle spørre, men jeg gjorde det alikavel.


Hva skal Justin spørre om?
MER!? ♥ 

Ja, denne delen ble syykt kort, men som jeg skrev lenger oppe, så trenger jeg mat! Skal legge ut de neste delene seinere!

♥ Danielle 


11.02.2013 I 19:32
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 4

Okeei, jeg vet at jeg har vært dritdårlig til å blogge, men dere må huske å KOMMENTEREEEE!! hahah, liksom litt bra å vite om dere faktisk leser det serdu :) Jeg er ikke heeelt sikker på om jeg skal fortsette på historien, siden ingen kommenterer :( Meeeen, hvis dere vil at jeg skal fortsette, kommenteer ;)) Justin skal forresten komme inn snart, var ikke sikker på om han skulle bli med i denne delen... såeehhh haah<3


 -Uff, du stinker, gå og ta deg en dusj og få på deg klærne du.. sa hun, og blunket etterpå. Jeg geipet til henne, og gikk inn på badet mitt. 

 

*På daten*


Jeg stod utenfor kinoen og ventet på at Marcus skulle komme. Jeg hadde ikke tenkt over at det faktisk er litt kaldt ute, men sånn ble det bare. Anna var fast bestemt på at jeg skulle ha på meg dette, haha<3 Jeg stod og stirret ut mot gata når jeg kjente to sterke armer trekke seg rundt meg og en varm pust i nakken. -Hei søta, sa Marcus sin hese stemme *HOT*. Jeg smilte for meg selv, og snudde meg sånn at jeg kunne se rett inn i øynene hans. -Vet du hva? spurte jeg han. han ristet forsiktig på hodet, og jeg fortsatte å stirre inn i de brune øynene til Marcus. -Jeg elsker gutter med brune øyner... hvisket jeg. 


(sorry for lite bildeee)

-Haha, bra da, men vi får se å komme oss inn på kinoen, sa Marcus litt høyere, og tok tak i hånden min. -Ehhm, hvilken film skal vi se egentlig? spurte jeg, og ble litt flau. -Veit ikke, tenkte vi kanskje kunne se Rødhette og Varulven (random film, lol)? Jeg nikket, hadde ikke sett filmen før, så den var kanskje ganske kul. -Den er vel ikke skummel da?spurte jeg med frykt i stemmen. -Haha, jeg skal passe på deg søtii, sa han, og kyssa deg på pannen. Herregguuuud, han kalte deg søti!! Han måtte da like meg, for hvis han kødder med hjertet mitt, så er jeg knust for alltid! Jeg så litt ned, og neste gang jeg så opp, la jeg merke til noe.. Det kunne ikke være.. vent, nei! Eller, jo, kanskje? ER DET HAM?

 

*Justin's synsvinkel*

Jeg gikk utenfor en liten kino i Stratford, Canada. Den var ikke spesielt stor, men jeg hadde liksom alltid likt den. Jeg var helt alene, og hadde ingen å være med, Chaz og Ryan skulle absolutt på hytta, og Selena var jeg over for lenge siden. Og det hadde jo tatt seg skikkelig ut om jeg hadde gått på kino med mamma, haha? Fett ja, mhm... Så nå gikk jeg liksom bare rundt, og leita etter en kul film. Jeg fikk øye på ei skikkelig søt jente i rosa klær og med en blå veske. Hun stod alene, så ut som om hun leita etter noen. Jeg så at hun holdt på med iPhonen sin, og hun hadde Justin Bieber deksel. Haha, belieber, woho! Da har jeg enda bedre sjans på henne jo! Jeg skulle akkurat til å gå bort til henne da jeg ser en annen gutt gå bort og klemme henne bakfra. Jeg kjente jeg ble litt sjalu, men lot som ingenting. Jeg så uansett sikkert litt mistenkelig ut med grå hettegenser dratt over ansiktet, en caps og solbriller. Etter at gutten hadde snakket med henne litt, snudde de seg og skulle til å gå inn på kinoen, når hun så rett mot meg. Jeg klarte ikke å holde meg, og smilte et skikkelig sjarmerende smil til henne.... tror jeg iallefall... Hun sa noe til gutten, og kom løpende mot meg. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg en skikkelig god følelse inni meg når jeg så på henne...


 

 

MER!? Hva tror dere Marcus kommer til å synes? Tror dere hun kommer til å bli skikkelig kjent med Justin? 

Kommenteer 

 ♥ Danielle ♥


07.02.2013 I 22:58
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 3

Okei, jeg beklager såå mye for at jeg ikke har lagt ut ny del, at det tok litt lang tid og sånt... menmen, her er iallefall del 3! :) Hvis dere kommenterer litt mer til neste gang, så får jeg forhåpentligvis lagt ut nye deler fortere, da blir det mye kjekkere å skrive når jeg vet at noen leser det! :D Jeg håper dere liker del 3 da, hahah ♥

-Åherregud, Marcus, du trengte virkelig ikke! sa jeg, og gav han en kjempelang klem. -Alt for en så fin jente som deg! hvisket han i øret mitt, og jeg rødmet. -Aww, du rødmer! sa han. Jeg så ned på gaven....


*fant ikke noe bedre, så det ble den!*Herregud, jeg kunne ikke tro det. Marcus, som jeg var forelska i, hadde kjøpt et nydelig smykke til meg! -Det... det er.... sa jeg, klarte så vidt å snakke. Marcus så rart på meg, før han fikk et vildt blikk i ansiktet. -Likte du det ikke?? Åh, ehm, jeg kan kjøpe et nytt altså, men, liksom, heh, det var litt.... -Nydelig,Marcus, det er helt perfekt! sa jeg, og slang armene mine rundt halsen hans og klemte ham hardt og lenge. Han ble roligere, og klemte tilbake. -*DN*? -Ja.. sa du, og så opp på ham. -Har du lyst til å liksom.. ja,  gå på kino med meg i kveld? spurte Marcus. ENDELIG! Jeg fangirla inni meg, og kom ikke på at jeg kanskje burde svare før han prikket meg i armen. -ehmm... vil du? spurte han. Jeg ble litt flau, men nikket bare som svar. -Vel, da snakkes vi senere da! sa han, og kyssa meg ømt på kinnet. -Henter deg klokka sju, hviska han inn i øret mitt, og den varme pusten hans gjorde at jeg fikk frysninger. 
*Marcus sin synsvinkel*

Endelig fikk jeg spurt henne! Når jeg gav henne gaven, trodde jeg først at hun ikke likte det, og for å være helt ærlig, fikk jeg panikk. Det var det dyreste smykket i butikken, og jeg hadde jo selvfølgelig hevet byttelappen i søpla. Så når hun sa at det var perfekt, føltes det som om jeg mistet 50 kg fra skuldrene mine. Og når hun i tillegg hadde sagt ja til daten, ble jeg overlykkelig. Hun hadde virkelig ingen anelse om hvor lenge jeg hadde likt henne. Hun er perfekt!

*Ditt synsvinkel*
*2 timer før daten*

 -Hva skal jeg ha på meg!? ropte jeg til meg selv og alle Justin Bieber plakatene mine mens jeg leita rundt i skapet. Hvorfor var det alltid sånn at alle andre hadde de fineste kjolene i skapene, mens mitt skap kun hadde drittklær i seg? Jeg ville liksom ikke ha alt for pynta, siden vi bare skulle på kino, men ikke for normalt heller? Nei, dette går ikke! Jeg plukket opp iPhonen og tasta fort nummeret til Anna. 
-Hei *DN*!
-Hallo, du bare MÅ hjelpe meg her, det er nødssituasjon! ropte jeg inn i telefonen.
-Jaja, bare ro deg ned litt, kommer bort til deg med en gang...
-Bra!

Jeg smilte litt for meg selv, og la på. Nå hadde jeg ikke god tid, som ville si at Anna måtte også hjelpe meg med håret og sminken. Synd for henne, ahah! Det ringte på, og jeg løp ned trappa, og åpna. -Kom inn! sa jeg. -Veldig så stressa du skulle være da.. lo Anna, og jeg lo litt, før jeg tok to og to steg opp trappene. -Såeh, hva er problemet? spurte Anna. Ansiktet mitt lyste opp, og jeg begynte å fortelle hele greia. -Aww, gav han deg et smykke? spurte hun. Du nikket, og rødmet litt. -Da begynner vi med å gjøre deg klar da! sa Anna og klappet i hendene. Hun gikk inn i skapet og kom fort ut med et søtt outfit.

Dette kan du gå med! sa hun, og begge begynte å smile. -Tusentakk, men du vet at du må hjelpe meg med hår og sminke også etter at jeg har dusja? spurte du. -Jeg antok det, ahah, så jeg tok med rettetang! svarte hun og gliste. -Du er best! ropte jeg, og gav henne en kjapp klem. -Uff, du stinker, gå og ta deg en dusj og få på deg klærne du.. sa hun, og blunket etterpå. Jeg geipet til henne, og gikk inn på badet mitt. 

 

*På daten*Hvordan tror dere daten kommer til å gå?

MER?♥

Jeg vet at det ikke var den lengste delen, men tenker at jeg kommer til å skrive masse i vinterferien! Håper dere kommenterer! 

♥Danielle


05.02.2013 I 16:27
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 2

Okei, her er andre del! :) For å være helt ærlig, ble jeg litt skuffet når jeg ikke fikk en eneste kommentar på forrige del, men akkurat nå kjeder jeg meg, så jeg bare skriver en del! ;) Blir utroolig happy hvis noen gidder å kommentere, så væææærsåsniiill XD <3 Okei, men her er andre del folkens!! :D

-Heihei! hørte jeg stemmen hennes si. -Hva er det? spurte jeg, litt nysjerrig. Hun pleide aldri å ringe meg midt i skoletiden, til og med ikke i friminuttene! -Jo, jeg har bare en sykt god nyhet til deg! Jeg har nemlig skaffet deg... 

 


Del 2

-Jeg har nemlig skaffet deg Believetour-billetter! sa hun. Jeg kunne først ikke tro det... -Vent, hva? Mener du det! ropte jeg. Noen andre personer så bare rart på meg, og jeg så ned i bakken, og snakket litt lavere. -Haha, ja, jeg mener det! Og du skal gå sammen med Anna, sa hun, og jeg gjorde et gledeshyl akkurat i det Marcus kom ut døra. Anna kom like etter ham, og begge kom mot deg. -Tuuusentakk mamma, jeg elsker deg over alt på jord! ropte du, og Anna og Marcus så rart på deg. -Elsker du meg mer enn Justin Bieber da? lo moren din. Du lo litt, og svarte nei. -Men jeg må fortsette på skolen nå, snakkes! sa du i telefonen, og la på like etter. -Anna, Anna, Anna, æææææ!!!! ropte du. Hun skjønte tydeligvis ingenting, og så bare rart på deg. -VI SKAL PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT!!!! skrek du. Anna så skjokka ut, og stod bare og måpte først, før hun begynte å hoppedanse sammen med meg. -Når er det? spurte jeg. Det hadde jo selvfølgelig jeg glemt å spørre om, haha. Men Anna vet alt hun, spesielt når det gjelder Justin Bieber. -18 april , som vil si 1 MÅNED!!! ropte hun. -Wooow,.. vi må finne ut hva vi skal gå med! sa jeg. Stakkars Marcus, han bare stod og lonet ved siden av. Det ringte inn... Han gav meg et lite kyss på kinnet før vi gikk videre til neste time.


*sorry for lite bilde, men gikk ikke å få det større...*

*på vei hjem etter skolen*

Jeg gikk ut døra fra skolen og var på vei da jeg hørte noen rope navnet mitt bakifra. Marcus kom opp rett bak meg. -Hei søta! sa han. Jeg smilte, og kyssa han kjapt på kinnet. -Hei kjekkas! hvisket jeg inn i øret hans. Han fniste litt, før det ble stille en liten stund. -Såå, jeg har en gave til deg, sa Marcus. Han dro fram en liten, lett pakke og la den i hendene mine. Jeg smilte og åpnet pakken. -Åherregud, Marcus, du trengte virkelig ikke! sa jeg, og gav han en kjempelang klem. -Alt for en så fin jente som deg! hvisket han i øret mitt, og jeg rødmet. -Aww, du rødmer! sa han. Jeg så ned på gaven....


*fant ikke noe bedre, så det ble den!*

 

 


Hva tror dere er i gaven?

MER?<3

Beklager for kort del, men har ikke så god tid akkurat idag. Hvis det kommer et par kommentarer, kan jeg komme med ny del til i kveld! 

♥ Danielle ♥


04.02.2013 I 22:04
Kategori: U smile, I smile - Historie

U Smile, I Smile - Del 1

Jaja, dette er første del og sånt, så de første delene kan bli ganske kjedelige.. Men uansett, jeg er ny blogger her, og tenkte jo da å prøve på en historie!

Du heter *DN* Johnsen (random navn), er 16 år, og din største drøm er å møte Justin Bieber. Du er stormforelsket i en gutt i klassen din som heter Marcus, og du tror at han kanskje liker deg. Broren din, Daniel, liker bestevennen din, Anna. Anna legger ikke merke til ham. På skolen er du ikke særlig populær, men du er ikke nerd heller. Du er sånn midt imellom (lol haha<3). Du liker godt engelsk, men hater matte og naturfag.. 

                                                                                                                                              

1 Del

*DN* sitt synspunkt
*skolen*

-Heei Marcus! sier du med en gang du kommer inn døra til klasserommet. -Ehm, hallo, sier Marcus midt i spillet på iPhonen sin. Han ser kjapt opp og smiler. Jeg smiler  tilbake, prøver å få til et supernydelig smil som han ikke kommer til å klare å motstå, men det failer litt. Han stirrer ned i telefonen igjen. Du satte deg med pulten på siden av han sin, og snakket ikke mer til ham. Noen kom inn i klasserommet, og du så opp mot døra. Du ser at det er Anna, og vinker henne bort med en gang. -Hei Anna! roper du mens du reiser deg, og går bort til henne for å gi henne en klem. -Heei, sier hun, og klemmer tilbake. -Så, hvordan går det med Marcus? spør hun, og tar øyenbrynene opp og ned flere ganger (hvis dere skjønner). Jeg hysjet kjapt på henne, og så ned i bakken. Faen, jeg rødmet også nå.. -Greit nok, mumlet jeg, og hun begynte å le av meg. Jeg satte meg ned igjen på siden av Marcus, og han la ned telefonen. -Så, *DN*.. sa han. Jeg så opp på ham, og sommerfuglene begynte å fly rundt i magen. Wow, den følelsen, yeyy! Tenk hvis han spurte om jeg ville være med på date!! 

Marcus sitt synspunkt***

-Så, *DN*.. sa jeg, og stirret henne inn i de mørke øynene. Skulle jeg spørre eller skulle jeg ikke?Tenk hvis hun ikke likte meg i det hele tatt!? -Ehhmm, vil du henge med meg i friminuttet? spurte jeg. Faen, jeg feiga ut.. Kinoen er jo ikke så farlig da! Hun så litt skuffet ut, men nikket. Jeg smilte skeivt til henne, før ringeklokken ringte. Er det virkelig såå vanskelig å være forelska? Klarer ikke å gjøre en dritt?? Læreren kom inn, det var norsk... Jeg begynte å jobbe, skjedde ikke noe spennendes egentlig...
*DN* sitt synspunkt
*Friminuttet*

Jeg gikk ut av klasserommet, jeg og Marcus hadde nettopp hatt timer ifra hverandre, så vi kunne ikke gå ut sammen. Når jeg kom ut døra, blåste det sykt, så det lange håret slo meg i trynet.. Perfekt! Jeg gikk ut og satte meg på en benk, og begynte å vente på Marcus. Jeg kjente noe vibrere i lomma, og antok at det var telefonen, så jeg tok den opp. På skjermen stod det "mamma", hva var det nå hun ville? Vel, hvis Marcus skulle bruke så lang tid, gjorde det vel ikke noe å ta telefonen? Jeg trykket "godta" og tok telefonen inntil øret. -Heihei! hørte jeg stemmen hennes si. -Hva er det? spurte jeg, litt nysjerrig. Hun pleide aldri å ringe meg midt i skoletiden, til og med ikke i friminuttene! -Jo, jeg har bare en sykt god nyhet til deg! Jeg har nemlig skaffet deg...

                                                                                                                                                        

Hva er det moren din vil? 

Hva syns du om første del? MER? <3

Jeg vet at første del ble ganske kort, og i tillegg ganske kjedelig. Men jeg må bare komme inn i historien først! 
Akkurat nå må jeg gjøre ferdig leksene, men skal se om jeg får inn en del etterpå! :))

Klarer vi 5 kommentarer!? <3 :D

♥ Danielle ♥ 


hits