23.02.2013 I 21:58
Kategori: Never Say Never

Never Say Never - Del 1

Første del! Alltid den som er kjedeligst, men håper på at den blir bedre så snart jeg kommer inn i historien. Justin kommer antageligvis å komme inn i tredje eller fjerde del. Håper dere liker den!

  

Jeg våknet alt for tidlig på en mandag av at pappa kom og vekket meg. "Åhhrr, kom igjen, fem minutter til", klaget jeg. Pappa ristet på hodet og gikk ut igjen. Jeg reiste meg opp, og gikk inn i walk in closetet mitt. Jeg fant et antrekk jeg ville ha på meg, og gikk innpå badet, som var ut døra fra rommet mitt, og døren på siden av. Jeg måtte dele bad med broren min, Kenneth, så hadde pappa et eget bad nede. Jeg løp inn på badet, og kom meg akkurat inn før Kenneth. Jeg låste døra, og begynte å kle av meg. "*DN*, serriøst, vi har dårlig tid i dag! Klagte Kenneth utenfor. Jeg lo litt for meg selv før jeg svarte. -To late motherfucker! Ropte jeg tilbake, og skrudde på musikk på iPhonen før jeg gikk inn i dusjen. Jeg tok meg god tid, og sang mens jeg dusja. Etter jeg var ferdig i dusjen, tok jeg på meg antrekket jeg hadde valgt ut, sminket meg lett og rettet håret. 


sminken*


Outfit*

Jeg tok en siste titt i speilet før jeg fornøyd gikk ut av badet, og så etter Kenneth. Han var ikke der. Dafuuq? Han hadde sikkert brukt pappa sitt bad da.. Jeg ristet på hodet og gikk inn på rommet mitt. Jeg la iPhonen, beatsene mine som jeg hadde fått til bursdagen og andre nødvendige ting oppi veska mi. Jeg gikk ned trappa og mot kjøkkenet. "*DN!" kunne jeg høre Kenneth rope, og han hørtes ikke glad ut. "Ja?", svarte jeg, og smilte så søtt som mulig. "For det første, du har fått post. For det andre, vi har utrolig dårlig tid, så hvis du vil rekke skolen, så må du sitte på med meg i dag!" sa Kenneth stressa, og jeg nikket. Jeg tok med meg vesken og fant noen sko, før jeg gikk ut døra. Jeg ropte hade til pappa, og det samme gjorde Kenneth, før vi begge satte oss inn i bilen hans. Jeg fikk ikke bil før etter bursdagen din. Du håpet jo selvfølgelig på å få en bil, men du håpet enda mer på å få "golden ticket", selv om det var sykt usannsynlig. Du kom til å tenke på posten du hadde fått. Hva ville være i den? Jeg pleide jo aldri å få post!uuuuuu, hva tror dere er i posten?

Mer!? ♥

Jeg aner forresten ikke hva som skjer med skrifta, men når jeg kopierte fra open office (skrev det der først) , så ble den bare sånn... haha! 

♥ Danielle ♥
 


23.02.2013 I 17:32
Kategori: Never Say Never

Never Say Never - Informasjon før start!

Hallo! Da har jeg tenkt å begynne på en ny historie, som kommer til å bli på rundt 70-80 deler. Hvis historien er god og får mange lesere, kommer den også til å vare over flere sesonger. Jeg håper på å få lagt ut rundt 2-3 deler hver dag, hvis dere kommenterer aktivt. Denne gangen skal jeg planlegge hver del mye mer, og da kommer også historien forhåpentligvis til å bli bedre enn den forrige! Jeg tror jeg kommer til å skrive i jeg-form, men er ikke helt sikker. Jeg kommer også til å skrive i forskjellige synspunkt, men i denne historien er *DN* (dittnavn) hovedperson. I DENNE HISTORIEN SÅ ER JUSTIN KJENT!


*DN* er 15 år, og bor sammen med faren sin her i Norge. Hun vet ikke hvor moren er, hun vet ikke en gang om hun er død. *DN* er en sjukt stor belieber, og har snart bursdag. Hun håper selvfølgelig at hun får den spesielle "golden ticket". Golden ticket er en billett der du får gå på et middagsbesøk sammen med Justin og familien hans! Du kan vinne den bare av å kjøpe et Believe album, så er du med i trekningen. På fritiden går *DN* på ridning sammen med bestevenninna Kamilla. *DN* er ikke særlig populær på skolen, men hun er heller ikke upopulær - hun er midt i mellom. Det er ikke så mange som legger merke til henne, men i det siste har hun begynt å sminke seg, som også gjør at flere snakker til henne. Hun bruker bare litt naturlig sminke, haha! 


Jeg håper dere kommer til å like historien min, og kommenterer mye! Hvis dere vil komme med kritikk, så er det bare bra, og hvis du har spørsmål, så svarer jeg i neste del! 

Gleder meg til å begynne! 

♥ Danielle 


hits