06.11.2012 I 18:17
Kategori: Historie

What changed my life Del 2

Jeg sprang ut av klasserommet, for å ikke bli plaget av Tiffany og gjengen hennes. Det første som måtte meg når jeg kom ut, var solen. Herlig, jeg elsker virkelig sommeren! Ikke lenge til sommerferien. Jeg gikk bortover fortauet, skolen lå ikke så langt unna huset mitt. Noe som betyr at jeg slipper å ta bussen med de andre elevene. ''Jeg er hjemme!'' ropte jeg når jeg gikk inn døren. Ohh, glem det, Foreldrene mine er ikke hjemme. De ta jobben fremfor datteren sin. Jeg har ingen søsken, noe som er utrolig kjip. Jeg har heller ikke noen kontakt med familien min, noe som er veldig negativt. 


-Huset

Jeg gikk inn på kjøkkenet, og fant meg sandwich å spise på. Jeg gikk inn på stuen, å satt meg fremfor tv. Jeg kom tilfeldigvis over en nyhetskanal, jeg lot den bare stå der. God ettermiddag, mitt navn er Alexandra. I denne sendingen skal vi snakke om Justin Bieber. I det siste har Justin Bieber trekket seg tilbake, han har sluttet med karrieren sin. Vi vet enda ikke hvorfor, men vi vil informere dere så fort som mulig vi vet noe. Ha en god ettermiddag. Jeg snøfete, jeg bryr meg ikke om Justin Bieber gir faen i karrieren sin. Kanskje han endelig fant ut han ikke har noe talent? Ja, jeg disse Justin BIEBER. Jeg er ikke noe fan av han, syns han suger. Skjønner ikke hvorfor alle jentene er sååå gal etter han. Jeg ristet oppgitt på hode, gidder ikke å diskutere dette med meg selv.

Jeg satt i sengen min, med pc på fanget. Veldig chill må jeg si. Jeg så innom en tweets, der det sto. Vi vil ha den gamle Justin Bieber tilbake. Jeg ristet oppgitt op hode mitt, mens jeg forsetter å se på forskjellige tweets. ''Dn, vi er hjemme nå! Vi skal begynne med middagen, kommer du å hjelpe oss?'' ''Jada, jeg kommer snart!'' jeg la fra meg mac min mens jeg gikk ned. ''Hei vennen, hvordan gikk skolen?'' hun smilte, mens hun. ''Joda, går fint'' jeg  fake et smil. Hun nikket. ''Da begynner vi, vi skal lage taco. Faren din gidder ikke å hjelpe oss, så vi får lage det alene da'' hun smilte. ''Jeg begynner å kjære opp salaten og det'' jeg smilte, før jeg fant frem kjærfjølen og kniven.

''Takk for maten, dere er utrolig flink til å lage mat. Kan ikke dere bli kok?'' pappa så på meg og mamma. Vi så bare dumt på han. Foreldrene mine er veldig hyggelig, men det er ikke alltid da. Vi forsetter å snakke, mens vi ler og mamma og pappa forteller hva de gjorde på jobben. ''Dn, vi har en liten overraskelse til deg'' pappa smilte et veldig lurt smil ''Hva da?'' jeg smilte som en idiot


Hva tror dere overraskelsen er?

 


04.11.2012 I 15:09
Kategori: Historie

What changed my life - Premiere

Jeg gikk innover skolegården, jeg fikk alle de stygge blikkene mot meg. Jeg følte meg så liten, ingen likte meg. Jeg har prøvd alt for å få folk til å like meg. Men det er nytteløst. Jeg får alltid de stygge blikkene, de frekke kommentarene på meg. Blir ofte kalt feit, stygg og hore. Hvorfor er jeg egentlig det? Jeg spiser nesten ingenting, jeg er absolutt ikke hore. Jeg selger meg ikke for sex. Jeg har aldri hatt det.. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg lever, jeg er bare luft for folk.

Nok syting, jeg kan forteller dere litt om meg selv. Jeg heter *Dittnavn Etternavn*, jeg er 16 år, jeg bor i London. Jeg har langt brunt hår, med blåe øyner. Foreldrene mine har det veldig travelt, dem jobbe hele tiden. Dem har ikke tid til meg for å si det sånn. Jeg sitter egentlig mest på rommet mitt, å prøver å ta selvmord. Foreldrene mine vet ikke om problemene mine, og det får dem heller ikke vite.

''Okei mine kjære søte elever, nå kan dere ta opp samfunnsfagboken deres, vi skal jobbe med den klade krigen'' Frøken Carla. Hun er en helt okei lærer, ikke for streng eller noe. Timen gikk, og det var endelig fritime. Som betyr, at de andre elevene vil plage livet av meg. I Timene, så er dem veldig snill med meg, men med engang når jeg er alene i fritimen. Da er hellevete løs. Jeg grøsser ved tanken. 

Jeg sprang til tolalettet, der fikk jeg ihvertfall fred. En stund ihvertfall. Jeg satt meg på en av toalettet. ''Dn, kom ut av toalettet! Du kan ikke sitt der inne å late som du ikke er der!'' hørte jeg Tiffany si. Hun er skolens bitch, og det er hun som fikk hele skolen imot meg. Hun la ut falske rykter om meg, og dem er ikke sant. Jeg svarte henne ikke. Tiffany og venne gjengen hennes begynte å sparke på døren, noe som gjorde meg redd. Jeg krøpet meg sammen, og krysset fingrene på at dem ikke fikk døren opp. ''Kom, vi la taperen sitte å grine til døde.'' Like etter hørte jeg døren lukket seg igjen, og jeg var 100 killo lettere. 
''Du er sen Dn, forklaring?'' stemmen hennes var irritabel. Skjønner henne godt, siden jeg kommer for sent til nesten alle timene. Har en veldig god grunn da, men tør ikke å si det. Tiffany har truet meg, om jeg sir at hun og venne gjengen hennes plage meg, så vil dem gjøre livet mitt til et hellvette. Det har dem gjort allerede. ''Nei frøken'' svarte jeg. Hun nikket, før hun skrev en lapp. sjette lappen på 10 dager, er det mulig.. ''Gå å sett deg'' jeg nikket. Jeg satt meg med plassen min, å håper at timen ble ferdig så jeg kom meg hjem.

Dette var første delen av historien min, håper dere likte den! Første del er alltid kjedelig. 
Hva syns dere om første del? Justin kommer inn i historien etter vert.
-Sofia<3

hits