09.03.2013 I 23:25
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 6

Jeg har nemlig ikke fortalt dem noe om Nicole. De vet ikke hvorfor jeg havna på sykehuset og heller ikke hva Nicole har gjort. Det er bare meg, mamma, pappa, Nicole og Kate som vet det... "Okey, jeg har ikke fortalt dere sannheten om hvorfor jeg og Nicloe ikke snakker med hverandre lenger" begynte jeg. De så forvirret på meg begge to. Jeg sukket tungt før jeg begynte å fortelle "For 3 år siden da jeg og Nicole fremdeles var bestevenner, snudde livet mitt fra perfekt til forferdelig. Det var Nicole sin skyld at mamma og pappa skilte seg" jeg merket at tårene allerede presset på og hadde lyst til å renne nedover kinnene mine. De så fortsatt like forvirret ut. "Grunnen til at mamma ville skille seg var fordi at pappa var ut-tro mot henne. Pap-ppa had-dde s-se-ex m-me-ed Nic-cole" stammet jeg frem og da rant tårene nedover. Alex og Jason sine blikk ble sjokkerte. De tok fort armene sine rundt meg og trøstet meg. "Men det er mer" fotsatte jeg. "Shh jenta mi. Du trenger ikke" hvisket Jason i øret mitt mens han strøk meg nedover ryggen. "Jo, jeg vil fortsette" sa jeg og trakk meg unna dem. "De holdt på sånn i flere måneder. Etterhvert ferska jeg dem. De ba meg om å ikke si noe, men jeg klarte ikke å la vær. Jeg fortalte det til mamma, og hun ble helt knust. Det var derfor jeg bodde hos mamma i ett år og ville ikke treffe pappa. Det tok meg et år å tilgi han. Etterhvert begynte jeg på skolen igjen og avviste Nicole. Hun ble sur og matforgiftet meg så jeg havnet på sykehuset. Den matforgiftingen var så sterk at jeg holdt på å dø. Hun hadde planer om å drepe meg. Mens jeg lå på sykehuset, dro hun opp til Avalanna. H-hu-un mat-tforgiftet Av-valanna o-også så hu-un dø-øde" hulket jeg frem og brast ut i gråt.

 

//Glem teksten//

 

Alex sitt uttrykk var både sjokkert, trist og rasende. Jason sitt uttrykk var ganske vanskelig å lese men det var ganske sjokkert og trist. Jason tok armene sine rundt meg og dro meg inntil han. Jeg satt å gråt inn i brystet hans en stund da jeg plutselig kjente en hånd som strøk meg rolig opp- og nedover på ryggen min. Det måtte være Alex. Jeg ble fort avslappet, og litt etter lå jeg i fanget til Jason og var langt inne i drømmeland.

 

Jeg ringte på hos Jason engang til men ingen lukket opp. Jeg åpnet døren forsiktig og gikk inn. Jeg tok forsktig av meg skoa og jakka. Jeg gikk inn til stua, men det var det ingen. Jeg gikk inn til kjøkkenet, men der var det heller ingen. Jeg gikk rundt  hele første etasje, men fant ingen der heller. Jeg hørte lyder fra andreetasje. Jeg smilte for meg selv og listet meg opp trappen. Lydene kom tydeligvis fra rommet hans. Jeg gkk forsiktig bort til døra hans og lukket den sakte opp. "Hei gutten m-" jeg stoppet fort opp da jeg så hva som foregikk. Jason lå over Nicole mens de var i en hefig klinerunde og de lå nakne og skulle til å komme inn i hverandre når som helst. Jeg stod der stivfrosset av skrekk. Tårene begynte å renne og etterhvert begynte jeg å hulke. Så fort Jason og Nicole hørte hulkingen min, stoppet de brått opp og snudde seg i full panikk mot meg. Nicolie fikk et lurt og ekkelt smil om munnen, mens Jason så forskrekket og livredd ut. "Ehm.. Jeg kan forklare" sa Jason fort. "Det trengs ikke Jason! Jeg vet hva jeg så og INGENTING kan endres med det! DET ER OVER MELLOM OSS! JEG TRODDE IKKE DU VAR SÅNN!" skrek jeg for full hals mens tårene rant som en foss nedover kinnene mine. Jeg snudde meg og løp ut av huset. Jeg løp nedover veien og vidre mot broa. Jeg stilte meg på toppen av broa, og så ned før jeg hoppa ned i den lange fossen.

 

"Jessica!" hørte jeg to stemmer rope beskymret mens de ristet i meg. Jeg satte meg fort opp og så at jeg satt hjemme i stua med Jason og Alex rundt meg. Heldigvis var det bare en drøm. Jeg pustet lettet ut og smilte til de begge. Vi brukte resten av dagen til å se på film. Jeg tok kveldstellet før jeg la meg godt under dyna og falt langt inn i drømmeland.

 

-Hva synes dere?

-Mer?

Helene♥


05.03.2013 I 22:14
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 5

Jeg tok litt ekstra sminke over blåmerket til det ikke syntes mer. Jeg tok med meg telefonen og gikk ned. Jeg slang meg ned i sofaen og skrudde på Pretty Little Liars. Jeg så på 4 episoder før jeg ble sykt sulten. Vi hadde ikke noe mat i kjøleskapet.. Jeg gikk ut i gangen, tok på meg conversa mine, tok med bankkortet og gikk ut døra. Jeg gikk inn på en kafe, bestilte en frappe og bagett og satt meg ned. Da jeg hadde spist opp bagetten gikk jeg mot utgangen med den varme frappen min i hånden. Da jeg akkurat skulle til å åpne døra, var det noen som spente meg og jeg datt ut døra med frappen over hele meg. Jeg snudde meg for å se hvem det var, og det var den personen jeg hater mest i hele verden...


 

Der sto nemlig den personen som ødela en stor del av livet mitt, Nicole. Hun er den største bitchen på skolen, og vi var en gang bestevenner. Jeg var en gang en bitch som alle fryktet sammen med Nicole. Vi styrte skolen sammen, men Jason hjalp meg bort fra denne bitch personen. Jeg tror ikke at jeg var hennes ekte venn, men at hun bare brukte meg. Grunnen til at jeg hater henne så strekt er at hun var grunnen til at foreldrene mine skilte seg. Hun fikk dem til å krangle, skapte problemer for meg så de krangla mere, og fikk til og med pappa til å være utro. Hun hadde sex med faren min. Jeg fersket dem engang, de hadde tydligvis holdt på sånn i flere måneder. Det tok et år før jeg tilga pappa. Jeg vet ikke hvorfor jeg tilga han, men han er faren min så jeg måtte nok det. Etter jeg hadde tilgitt han, flyttet jeg tilbake til han, og mamma flyttet til LA pga ny jobb. Nicole klarte å legge noe i maten min på skolen. Jeg besvimte, og ble fortalt at jeg hadde blitt matforgiftet med noen sterke greier og var ikke langt ifra døden. Hun hadde tenkt til å drepe meg. Jeg annmeldte hun til politiet, men hun var for ung til å settes i fengsel og de hadde ikke nok bevis for at hun skulle bli satt inn da hun ble gammel nok. Jeg hadde også en hest, og hun har jeg hatt siden jeg var 5 år. Jeg klarte å skille mitt forhold til hesten min og den bitchen jeg var ellers. Den bitch delen av meg var bare skuespill, det var ikke ekte. Jeg følte at jeg kunne være meg selv i stallen med hesten min og ikke den bitchen. Ingen visste at jeg hadde hest, fordi jeg ville skille mitt liv som bitch fra mitt liv med hesten min. Hvis de hadde fått vite at jeg hadde hest, ville de prøvd å skade den eller noe..Etter Nicole hadde matforgiftet meg, måtte jeg ligge på sykehuset i en uke. Noen måtte passe på Avalanna, hesten min. Jeg leide inn en forrytter. Nicole dro innom stallen en dag uten at noen viste om det, og matforgftet Avalanna. Vi oppdaget ikke det før hun døde en uke etter. Siden det har jeg hatet hun mer en noe annet i verden.

 

Nicole smilte overlegent til meg. Jeg så stygt på hun og reiste meg opp. Det svidde i ansiktet mitt, på brystet mitt og i hendene mine der jeg hadde fått kaffen på meg. Hun hadde på den korteste kjolen man kunne finne og puppene hennes nærmest datt ut av den, det gjorde også rumpa hennes.

 

//Nicole//

 

"Hva faen er problemet ditt? Klarer du aldri å la meg være? Du har ødelagt meste parten av livet mitt, kan du ikke bare holde deg unna meg?" freste jeg opp i ansiktet hennes. "Jeg har ikke noe problem. Jeg liker å se deg sint. Unnskyld for at jeg har ødelagt nesten hele livet ditt da frøken perfekt" hun sa det mens hun så på meg med det bitch blikket. Jeg så stygt på henne før jeg snudde meg og gikk ut døren. Jeg hadde gått noen meter helt til jeg kjente at noen dro ut strikken på dotten i håret mit, og derretter dro meg hardt i håret bakover. Jeg skrek høyt og snudde meg fort. Så fort jeg så hvem det var, slo jeg henne i ansiktet med all min kraft. Hun så på meg før hun løp bort til meg og kastet seg over meg. Vi landet på bakken og rullet rundt mens vi lugget hverendre, kløp hverandre, klorte hverandre, slo hverandre og rett og slett skadet hverandre. Da jeg lå hjelpesløs på bakken kunne jeg skimte Alex som gikk forbi litt lengre borte, også plutselig kastet han et blikk på oss, og så fort han så hvem det var kom han løpendes bort. Han dro Nicole av meg, og slang hun på bakken litt lengre borte fra meg. Han tok hodet mitt å la det i fanget sitt. "Går det bra med deg?" han kysset meg mykt på pannen. Jeg nikket sakte, men sluttet fort da jeg merket den sterke hodepinen. Alex løftet meg opp i bride style før han gikk med meg i armene hjem. Da jeg kom hjem ble jeg møtt av ett sjokkert annsikt. Jason.. De ville nok ha en forklaring på alt.. Da var det bare til å begynne med å fortelle hele sannheten...

 

-Hva tror du hun avslører?

-Kommenter gjerne♥

-Helene♥


03.03.2013 I 11:28
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 4

Jeg bekalger så mye for ingen deler den siste uken, men det har vært mye tid som har gått til skolen og hesten min. Og litt tid til venner og familie.. Håper dere tilgir meg <3

Sånn satt jeg i en time helt til døra til rommet mitt braste opp. Kate kom stormende mot meg med et irritert blikk. Jeg klappet fort igjen maccen og reiste meg opp. Hun sto 2 millimeter unna ansiktet mitt og pustet tungt. "DU SKULLE FAEN MEG RYDDE! HVORFOR I HELVETTE HAR DU IKKE RYDDET NÅR JEG BA DEG OM DET?!? ER DET NOE DU IKKE FORSTÅR MED Å R-Y-D-D-E!" skrek hun sint i annsiktet mitt. Hun skrek så høyt at håret mitt fløy bakover. "For det første bør du pusse tenna dine bedre, siden ånden din stinker. Og for det andre JEG RYDDER FAEN MEG IKKE FOR EN BITCH SOM BEHANDLER MEG SOM DRITT! JEG HATER DEG" skrek jeg tilbake. Hun ble helt rød i annsiktet. Like etter kjente jeg en skarp smerte under venstre øye. Hun hadde slått meg, igjen. "Du vet hva som skjer hvis du sier dette til noen" sa hun med et ekkelt smil. Jeg kjente jeg ble svimmel, før alt ble svart...


Jeg våknet med en strek hodepine neste dag. Solen skinte inn vinduet, og det var det eneste jeg så. Jeg reiste meg opp fra senga, gikk inn på badet og tok meg to paracet. Jeg snudde meg mot speilet og fikk sjokk. Jeg var helt lillablå under øyet. Da kom jeg på hva som skjedde igår. Kate slo meg og deretter besvimte jeg. Fyfaen, for en jævla drittkjerring. Jeg sjekket klokka, og så at den var 12.56. SHIT! En time til jeg er FERDIG på skolen. Jeg hadde ekstremt vondt i hodet, så jeg bestemte meg for å bli hjemme. Jeg så at jeg hadde 48 ubesvarte anrop og 3 meldinger. 40 fra Jason og 8 fra Lilly. Jeg åpnet den første meldingen som var fra Alex. "Hey lilsis<3 Du hadde tydeligvis sovna på gulvet i går, så jeg la deg oppi senga<3 Og du så ganske utslitt ut idag tidlig, så jeg lot deg bli hjemme å slappe av<3 Klem din kjære søte bror<3" jeg lo av hvor søt han var. Hvor søtt er det ikke at broren din som til og med er eldre enn deg sender hjerter til søstra si. Aww, jeg har seriøst verdens beste bror. Jeg åpnet den andre meldinga som var fra Lilly "Heeei puuus<3 Jeg aner ikke hvor du er hen, men god bedring hvis du er syk da<3 Bare til å ringe hvis du trenger noe eller noen<3 Forresten, WILLIAM BA MEG UT PÅ DATE!!OMFG!!! JEG ER SÅ LYKKELIG NÅ! Snakkes senere søta<3 Loveu<3 Klem din bestis<3" Ho er så nydelig, jeg elsker min bestevenn. Jeg åpnet den siste meldingen og den var fra Jason. "Hei jenta mi<3 Jeg regner med at du er syk idag ettersom du ikke er på skolen eller tar telefonen<3 Men er det greit at jeg kommer til deg etter skolen?<3 God bedring da<3 Elsker deg<3 Kyss og klem gutten din<3" jeg har verdens beste kjæreste! Man finner INGEN som er bedre enn Jason. Jeg sa at Jason kunne komme hit etter skolen, takk til Alex og gratulerer til Lilly. Jeg tok meg en lang og varm dusj. Jeg gikk ut av dusjen, tørket meg, tok på meg undertøy og begynte å sminke meg. Jeg satt håret opp i en dott, og tok på meg noe chill.

 

//Outfit//

 

Jeg tok litt ekstra sminke over blåmerket til det ikke syntes mer. Jeg tok med meg telefonen og gikk ned. Jeg slang meg ned i sofaen og skrudde på Pretty Little Liars. Jeg så på 4 episoder før jeg ble sykt sulten. Vi hadde ikke noe mat i kjøleskapet.. Jeg gikk ut i gangen, tok på meg conversa mine, tok med bankkortet og gikk ut døra. Jeg gikk inn på en kafe, bestilte en frappe og bagett og satt meg ned. Da jeg hadde spist opp bagetten gikk jeg mot utgangen med den varme frappen min i hånden. Da jeg akkurat skulle til å åpne døra, var det noen som spente meg og jeg datt ut døra med frappen over hele meg. Jeg snudde meg for å se hvem det var, og det var den personen jeg hater mest i hele verden...

 

-Hvem tror dere det er?

-Vil dere ha mer?

-Igjen, jeg beklager så mye for lite deler♥

-Helene♥


23.02.2013 I 23:04
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 3

Han tok tak i hånda mi, og vi gikk ned trappen. "Hade gutten min" sa jeg og kysset Jason lett på leppene. "Hade-jenta.mi" fikk han frem mellom kyssene. Jeg trakk meg unna, og han gikk ut døren. Jeg lukket igjen døren, gikk tilbake til stua, og videre opp trappen. "JESSICA" ropte Kate strengt da jeg var på vei inn på rommet. Å faen, hva var det hun ville nå da...


Jeg gikk ned og så at Kate hadde plantet det falske smilet på det stygge trynet hennes. "Hva er det?" spurte jeg med en frekk stemme. "Broren din er ikke hjemme akkurat nå, og jeg skal ut en liten tur. Jeg er straks hjemme igjen, men det hadde vært fint om du kunne ha ryddet litt for meg mens jeg er borte" sa hun `vennlig`. "Skal JEG rydde for DEG" sa jeg frekt mens jeg pekte på ho og ga hun et bitch blikk.

 

//Sånn som det her. Haha//

 

"Ehm.. Ja.. Hvis du ikke gjør det, vet du hva som skjer" truet hun og kom nærmere meg. Hun tok et hardt grep i nakken min, og hvisket meg i øret. "Rydd for meg, hvis ikke så kommer ikke du til å ha det så bra lenger. Ivertfall ikke mens vi to er alene i huset. Og ikke inviter noen hjem til deg, du får heller ikke gå ut". Og med det hun hadde sagt det lo hun en ekkel latter, gikk ut døren og smalt den igjen etter seg. Ikke faen om jeg skal rydde for den jævla bitchen der. Jeg gikk inn på kjøkkenet, tok en flaske med vann og tok den med opp på rommet igjen.

 

Nå som Alex var ute med noen kompiser og pappa var på forretningsreise, hadde jeg ikke noe å gjøre. Ååå, begynner å bli dritt lei av at pappa reiser bort hele tiden. Og når han først er hjemme, skal Kate alltid ha han for seg selv. Jeg er dritt lei den bitchen der, men jeg kan ikke si noe for da kommer hun nok til å drepe meg. Den eneste som vet det er Lilly, har ikke sagt det til noen andre. Ikke engang Jason. Han hadde sikkert snakket med pappa og Alex, og deretter kontaket politiet. Jeg vil ikke ta sjangsen på at Kate begynner å slå og skade andre i familien. Ikke faen om hun får lov til det, da skal jeg seriøst ødelegge livet til den jævla bitchen. Jeg skjønner ikke hva pappa ser i henne, men det er sikkert noe godt i henne... Nei, hva faen er det jeg sier? Det er faen meg ikke noe godt i den jævla drittkjerringa der! Nok klaging på ho nå.. Ettersom jeg ikke hadde noe å gjøre, tok jeg fram maccen mens jeg satt på spillelisten min med Justin, logget inn på Facebook og Twitter mens jeg spamma Justin og snakka med Lilly. Jeg blir like forelska hvergang jeg hører på den nydelige stemmen til Justin. Han er bare så herlig, nydelig og rett og slett perfekt.

 

Jeg skiftet til en singlett og kort tøyshorts før jeg satte meg tilbake på maccen.

//Outfit//

Sånn satt jeg i en time helt til døra til rommet mitt braste opp. Kate kom stormende mot meg med et irritert blikk. Jeg klappet fort igjen maccen og reiste meg opp. Hun sto 2 millimeter unna ansiktet mitt og pustet tungt. "DU SKULLE FAEN MEG RYDDE! HVORFOR I HELVETTE HAR DU IKKE RYDDET NÅR JEG BA DEG OM DET?!? ER DET NOE DU IKKE FORSTÅR MED Å R-Y-D-D-E!" skrek hun sint i annsiktet mitt. Hun skrek så høyt at håret mitt fløy bakover. "For det første bør du pusse tenna dine bedre, siden ånden din stinker. Og for det andre JEG RYDDER FAEN MEG IKKE FOR EN BITCH SOM BEHANDLER MEG SOM DRITT! JEG HATER DEG" skrek jeg tilbake. Hun ble helt rød i annsiktet. Like etter kjente jeg en skarp smerte under venstre øye. Hun hadde slått meg, igjen. "Du vet hva som skjer hvis du sier dette til noen" sa hun med et ekkelt smil. Jeg kjente jeg ble svimmel, før alt ble svart...

 

-Hva synes dere?♥

-Vil dere ha mer?♥

-Kommenter gjerne♥

-Helene♥


22.02.2013 I 19:08
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 2

Dear Jessica!

You are the lucky Belieber who have won the NEO gold shoes!

Meeting consists of a romantic dinner, private concert just for you and many suprises with JUSTIN BIEBER!

We will contact you later woth more details :)

For more information, contact (random nummer)

Jeg begynte å skirke og gråte som bare det. Jason kom løpende ut av badet med buksa halveis på ettersom han hadde vært på do. "Hva faen er det som skjer?" ropte Jason stresset og beskymret. Jeg sto der å hoppet, gråt og hylte av glede. "Jeg skal møte JUSTIN Freakings BIEBER!" ropte jeg glad. Jason pustet lettet ut. "Ååå, så fint da jenta mi. Men ikke skrem jeg sånn neste gang, fikk nesten hjerteinfarkt" sa han utrolig lettet. Jeg begynte bare å le over hvor redd han ble. Det var jo søtt da at han brydde seg så mye om meg. Jason skulle akkurat til å ta rundt meg da jeg trakk meg unna. Jason bare så rart på meg og prøvde igjen. "Ånei du, ikke før du har vaske henda dine" sa jeg mens jeg smilte søtt. Han så stygt på meg før han trampet "sint" inn på badet.

 

//Smilet//

 

Jeg gikk opp på rommet med veska, og deretter inn på badet å sjekket sminken. Når jeg kom ut igjen, satt Jason i sengen og smilte til meg. Jeg gikk bort til han, satt meg vedsiden av han og kysset han lidenskapelig.

 

Han kysset tilbake, og det førte fort iver til klining. Det ble veldig intenst etterhvert. Da Jason var på vei til å dra av meg toppen, hørte vi kremting fra døra. Vi trakk oss fort fra hverandre, og så kjapt mot døra, og der sto ingen andre enn min kjære far. "Ehm... Hei pappa" sa jeg og smilte uskyldig. "Hei jenta mi. Og hei Jason. Jeg skulle bare si ifra om at jeg drar på forretningsreise nå, og blir borte i en uke. Så du, Alex og Kate har huset for dere selv" sa han og smilte varmt til oss. Jeg reiste meg opp og så oppgitt på han. "Skal du på forretningsreise igjen? Du er det hele tiden, du er jo aldri hjemme!" skrek jeg sint opp i ansiktet hans. "Du, jenta mi. Jeg må, det er jobben min. Hvis jeg ikke jobber, har vi ikke råd til huset, mat osv.. Desverre, men det må bli sånn" sa han rolig og strøk meg forsiktig på armen. "Ok. Men da får du gjøre en bra jobb da" sa jeg og gikk inn i armene hans for en klem. "Ta vare på deg selv, vær forsiktig" sa jeg inn i skulderen hans. Jeg kjente en varm tåre renne nedover kinnet. "Det skal jeg jenta mi" sa pappa mens han strøk meg på ryggen og kysset meg flere ganger på hodet. Han trakk meg forsiktig fra seg, og så på meg. "Ikke gråt da vennen. Jeg kommer snart tilbake" sa han mens han tørket bort tåren fra kinnet mitt. Jeg smilte til han og ga han en klem til. "Hade pappa, elsker deg" sa jeg til han. "Hade jenta mi, elsker deg også" sa pappa og trakk seg fra meg. Jeg smilte kysset han på kinnet, og gikk tilbake til Jason. Jeg la meg i armkroken hans, og så på pappa som smilte for seg selv mens han så på oss. "Hade da Jason" sa pappa og smilte til han. "Hade Thomas" sa Jason og smilte tilbake. "Ta godt vare på jenta mi mens jeg er borte da" sa pappa. "Det skal jeg gjøre" fiste Jason og kysset meg på nesetippen. Pappa fniste før han gikk ut av rommet og ned trappa.

 

Vi lå og snakket, lo og hadde det morsom til klokka slo 22.00. "Jason, du må gå nå. Det begynner å bli sent" sa Kate og smilte det ekle smilet sitt. "Ja, okei Kate" Jason smile vennlig tilbake. Jeg reiste meg opp, og Jason etter. Han tok tak i hånda mi, og vi gikk ned trappen. "Hade gutten min" sa jeg og kysset Jason lett på leppene. "Hade-jenta-mi" fikk han frem mellom kyssene. Jeg trakk meg unna, og han gikk ut døren. Jeg lukket igjen døren, gikk tilbake til stua, og videre opp trappen. "JESSICA" ropte Kate strengt da jeg var på vei inn på rommet. Å faen, hva var det hun ville nå da...

 

-Hva tror du hun vil?♥

-Vil du har mer, så kommenter♥

-Jeg lurer også på hvor mange år de som leser historien min er, siden jeg bruker banneord osv..♥

-Helene♥♥♥

 


21.02.2013 I 21:54
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 1

Heihei♥

Da skal jeg begynne på ny historie som da heter "As Long As You Love Me" ♥

Jeg skriver så godt jeg kan og håper at dere liker historien♥

Ivertfall, her kommer første del♥♥♥

 

Jeg skriver i jeg-form fordi jeg liker det best. Historien handler om en jente på 17 år som heter Jessica, men alle kaller henne Jess. Hun er den mest populære på hele skolen, og alle gutter er helt innpå henne. Hun er sammen med en som heter Jason, og de har vært sammen i nesten 2 år. Hun bor i Norge, i Oslo. Moren bor i LA pga. jobben, så derfor bor hun hjemme hos faren sin og stemoren hennes Kate. Kate er veldig streng utenom at faren vet det fordi Jess tørr ikke å si det til han pga. at Kate truer henne. Hun har også en storebror som heter Alex, som er 19 år og veldig overbeskyttende. Bestevenninna hennes heter Lilly.

 

«Jess, du må våkne» hørte jeg en stemme si, og noen som ristet i meg. Jeg gryntet litt før jeg gnidde meg i øynene og satt meg opp. Der satt Alex på sengekanten og smilte til meg. «To uker igjen, også er det sommerferie» sa Alex. «Klarer ikke å vente» sa jeg med et stort smil. Alex bare lo av meg og gikk ut av rommet. Jeg reiste meg opp og gikk til walkin closetet mitt. Jeg fant frem noe fint tøy, og gikk in på badet som var på rommet mitt og dusjet. Jeg sjamponerte håret, skylte ut, balsamerte håret og skyldte det ut. Og det alle jenter gjør i dusjen. Jeg gikk ut og tørket meg, kledde på meg, sminket meg enkelt med bare mascara og litt øyenskygge, og fønet håret. Jeg krøllet det i tuppene, og gikk ned for å spise.

 

//Hår og sminke (Det er også utseendet hennes)//

 

//Outfit//

 

«God morgen» sa pappa når jeg kom inn på kjøkkenet. «God morgen ja» svarte jeg litt søvnig. «Trøtt eller?» lo takk pappa, du er verdens beste» sa jeg smilende. Pappa bare lo kort og ga meg maten på en tallerken. «Mmm, egg og bacon» sa jeg, og begynte med å spise. Når jeg var ferdig med å spise, gikk jeg opp og henta en veske som jeg la bøker, mobil og penger oppi. Mobilen min vibrerte så jeg tok den opp å så at jeg hadde fått en melding. Jeg åpnet den og leste den med et stort smil. «Hey babe. Skal jeg komme å hente deg? <3 ?Jason <3» Jeg svarte han med engang «Ja, det kan du godt kjekken <3 ?Jess <3» «Ok <3 Er der om 2 min <3» Fikk jeg som svar tilbake. Jeg gikk ned og tok på meg noen sko som passet til antrekket. Jeg ropte hade og gikk ut. Akkurat idet jeg lukket igjen døra, så jeg Jason sin bil kjørte opp i oppkjørselen min. Jeg satt meg inn, og sa «Hei kjekken» og lente meg mot han og kysset han mykt. Det gikk sakte over til rolig klining og jeg merket at han smilte imellom kyssene. Etter hvert trakk vi oss ifra hverandre og begynte å kjøre til skolen. Vi kom fram og gikk sammen hånd i hånd inn til skolen.

 

Da vi kom inn dørene så jeg Lilly som prata med William. Hun er jo dødsforelska i han, men han er jo bare en player. Aldri i verden om Alex hadde latt meg være sammen med han. Jeg holder meg til Jason jeg. «Hva tenker du på babe» hvisket Jason inn i øret på meg så jeg fikk deilige frysninger nedover ryggen. «Nei, bare at Lilly er jo dødsforelska i William, men han er jo bare en jævla player, og jeg vil ikke at hun skal bli såret» svarte jeg. «Oja, skal jeg få han bort fra henne?» sa han. «Nei, du trenger ikke det siden hun elsker å snakke med han. Men det var veldig snilt tenkt av deg» sa jeg og så han inn i øynene. Han lente seg framover og kysset meg mykt og følsomt på leppene. Jeg kysset tilbake, og vi sto der og kysset en stund helt til Lilly kom å sa at det var 2 minutter til det ringte inn. «Oja, hade da kjekken» sa jeg flørtende. «Hade søtah» sa han og kysset meg. Det varte ikke så lenge før Lilly dro meg vekk, og tok meg med til klasserommet. Herr Gauland kom inn i klasserommet og starta med undervisninga. Det var drit kjedelig, og som vanlig fulgte ingen med. Dette var en drit kul klasse med bare kule folk og ingen nerder. Jeg har selvsagt gode karakterer, men jeg sitter ikke og leser hjemme om noe drit kjedelig frivillig. Etter en lang dobbelttime med Historie, hadde vi Matte. Den timen gikk utrolig fort siden jeg satt ved siden av Jason. Vi flørtet og kysset hele tiden. Frøken Hansen syns det bare var søtt, så hun lot oss gjøre det. Da siste time var ferdig, gikk jeg hjem med Jason siden han skulle være med meg hjem. Jeg så at det lå en konvolutt på kjøkkenbenken som det sto Jessica Taylor på. Ja, jeg heter Taylor til etternavn. Jeg åpnet konvolutten og fikk sjokk av hva som stod der...

 

-Hva synes dere? ♥

-Helene ♥


hits