09.03.2013 I 23:25
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 6

Jeg har nemlig ikke fortalt dem noe om Nicole. De vet ikke hvorfor jeg havna på sykehuset og heller ikke hva Nicole har gjort. Det er bare meg, mamma, pappa, Nicole og Kate som vet det... "Okey, jeg har ikke fortalt dere sannheten om hvorfor jeg og Nicloe ikke snakker med hverandre lenger" begynte jeg. De så forvirret på meg begge to. Jeg sukket tungt før jeg begynte å fortelle "For 3 år siden da jeg og Nicole fremdeles var bestevenner, snudde livet mitt fra perfekt til forferdelig. Det var Nicole sin skyld at mamma og pappa skilte seg" jeg merket at tårene allerede presset på og hadde lyst til å renne nedover kinnene mine. De så fortsatt like forvirret ut. "Grunnen til at mamma ville skille seg var fordi at pappa var ut-tro mot henne. Pap-ppa had-dde s-se-ex m-me-ed Nic-cole" stammet jeg frem og da rant tårene nedover. Alex og Jason sine blikk ble sjokkerte. De tok fort armene sine rundt meg og trøstet meg. "Men det er mer" fotsatte jeg. "Shh jenta mi. Du trenger ikke" hvisket Jason i øret mitt mens han strøk meg nedover ryggen. "Jo, jeg vil fortsette" sa jeg og trakk meg unna dem. "De holdt på sånn i flere måneder. Etterhvert ferska jeg dem. De ba meg om å ikke si noe, men jeg klarte ikke å la vær. Jeg fortalte det til mamma, og hun ble helt knust. Det var derfor jeg bodde hos mamma i ett år og ville ikke treffe pappa. Det tok meg et år å tilgi han. Etterhvert begynte jeg på skolen igjen og avviste Nicole. Hun ble sur og matforgiftet meg så jeg havnet på sykehuset. Den matforgiftingen var så sterk at jeg holdt på å dø. Hun hadde planer om å drepe meg. Mens jeg lå på sykehuset, dro hun opp til Avalanna. H-hu-un mat-tforgiftet Av-valanna o-også så hu-un dø-øde" hulket jeg frem og brast ut i gråt.

 

//Glem teksten//

 

Alex sitt uttrykk var både sjokkert, trist og rasende. Jason sitt uttrykk var ganske vanskelig å lese men det var ganske sjokkert og trist. Jason tok armene sine rundt meg og dro meg inntil han. Jeg satt å gråt inn i brystet hans en stund da jeg plutselig kjente en hånd som strøk meg rolig opp- og nedover på ryggen min. Det måtte være Alex. Jeg ble fort avslappet, og litt etter lå jeg i fanget til Jason og var langt inne i drømmeland.

 

Jeg ringte på hos Jason engang til men ingen lukket opp. Jeg åpnet døren forsiktig og gikk inn. Jeg tok forsktig av meg skoa og jakka. Jeg gikk inn til stua, men det var det ingen. Jeg gikk inn til kjøkkenet, men der var det heller ingen. Jeg gikk rundt  hele første etasje, men fant ingen der heller. Jeg hørte lyder fra andreetasje. Jeg smilte for meg selv og listet meg opp trappen. Lydene kom tydeligvis fra rommet hans. Jeg gkk forsiktig bort til døra hans og lukket den sakte opp. "Hei gutten m-" jeg stoppet fort opp da jeg så hva som foregikk. Jason lå over Nicole mens de var i en hefig klinerunde og de lå nakne og skulle til å komme inn i hverandre når som helst. Jeg stod der stivfrosset av skrekk. Tårene begynte å renne og etterhvert begynte jeg å hulke. Så fort Jason og Nicole hørte hulkingen min, stoppet de brått opp og snudde seg i full panikk mot meg. Nicolie fikk et lurt og ekkelt smil om munnen, mens Jason så forskrekket og livredd ut. "Ehm.. Jeg kan forklare" sa Jason fort. "Det trengs ikke Jason! Jeg vet hva jeg så og INGENTING kan endres med det! DET ER OVER MELLOM OSS! JEG TRODDE IKKE DU VAR SÅNN!" skrek jeg for full hals mens tårene rant som en foss nedover kinnene mine. Jeg snudde meg og løp ut av huset. Jeg løp nedover veien og vidre mot broa. Jeg stilte meg på toppen av broa, og så ned før jeg hoppa ned i den lange fossen.

 

"Jessica!" hørte jeg to stemmer rope beskymret mens de ristet i meg. Jeg satte meg fort opp og så at jeg satt hjemme i stua med Jason og Alex rundt meg. Heldigvis var det bare en drøm. Jeg pustet lettet ut og smilte til de begge. Vi brukte resten av dagen til å se på film. Jeg tok kveldstellet før jeg la meg godt under dyna og falt langt inn i drømmeland.

 

-Hva synes dere?

-Mer?

Helene♥


POSTED BY: Maria

Meeer!! <3

25.03.2013 @ 12:40
POSTED BY: Maya

Meeeeeeeeeeeeeeeeer :DD

25.03.2013 @ 12:40
POSTED BY: Justin Bieber

Når kommer mer??

25.03.2013 @ 12:41
POSTED BY: Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

28.03.2013 @ 18:59
URL: http://forum.modekampanj
POSTED BY: Belieber

Elsker bloggen og historiene, men dere kan ikke skrive 'daglige oppdateringer' når dette var det siste innlegget og det er over en måned siden dere skrev det ... Men jeg vet om noen bloggere som kan hjelpe hvis dere trenger det ;)

21.04.2013 @ 22:14
POSTED BY: Helene

Ja, vi vil gjerne ha din hjelp :) Kontakt meg på facebook :) Heter Helene Drew Nygaard

28.04.2013 @ 21:34
URL: http://www.ilovejustinbieber.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL/Bloggadresse:

    Skriv din kommentar her:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41800395
hits