23.02.2013 I 23:04
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 3

Han tok tak i hånda mi, og vi gikk ned trappen. "Hade gutten min" sa jeg og kysset Jason lett på leppene. "Hade-jenta.mi" fikk han frem mellom kyssene. Jeg trakk meg unna, og han gikk ut døren. Jeg lukket igjen døren, gikk tilbake til stua, og videre opp trappen. "JESSICA" ropte Kate strengt da jeg var på vei inn på rommet. Å faen, hva var det hun ville nå da...


Jeg gikk ned og så at Kate hadde plantet det falske smilet på det stygge trynet hennes. "Hva er det?" spurte jeg med en frekk stemme. "Broren din er ikke hjemme akkurat nå, og jeg skal ut en liten tur. Jeg er straks hjemme igjen, men det hadde vært fint om du kunne ha ryddet litt for meg mens jeg er borte" sa hun `vennlig`. "Skal JEG rydde for DEG" sa jeg frekt mens jeg pekte på ho og ga hun et bitch blikk.

 

//Sånn som det her. Haha//

 

"Ehm.. Ja.. Hvis du ikke gjør det, vet du hva som skjer" truet hun og kom nærmere meg. Hun tok et hardt grep i nakken min, og hvisket meg i øret. "Rydd for meg, hvis ikke så kommer ikke du til å ha det så bra lenger. Ivertfall ikke mens vi to er alene i huset. Og ikke inviter noen hjem til deg, du får heller ikke gå ut". Og med det hun hadde sagt det lo hun en ekkel latter, gikk ut døren og smalt den igjen etter seg. Ikke faen om jeg skal rydde for den jævla bitchen der. Jeg gikk inn på kjøkkenet, tok en flaske med vann og tok den med opp på rommet igjen.

 

Nå som Alex var ute med noen kompiser og pappa var på forretningsreise, hadde jeg ikke noe å gjøre. Ååå, begynner å bli dritt lei av at pappa reiser bort hele tiden. Og når han først er hjemme, skal Kate alltid ha han for seg selv. Jeg er dritt lei den bitchen der, men jeg kan ikke si noe for da kommer hun nok til å drepe meg. Den eneste som vet det er Lilly, har ikke sagt det til noen andre. Ikke engang Jason. Han hadde sikkert snakket med pappa og Alex, og deretter kontaket politiet. Jeg vil ikke ta sjangsen på at Kate begynner å slå og skade andre i familien. Ikke faen om hun får lov til det, da skal jeg seriøst ødelegge livet til den jævla bitchen. Jeg skjønner ikke hva pappa ser i henne, men det er sikkert noe godt i henne... Nei, hva faen er det jeg sier? Det er faen meg ikke noe godt i den jævla drittkjerringa der! Nok klaging på ho nå.. Ettersom jeg ikke hadde noe å gjøre, tok jeg fram maccen mens jeg satt på spillelisten min med Justin, logget inn på Facebook og Twitter mens jeg spamma Justin og snakka med Lilly. Jeg blir like forelska hvergang jeg hører på den nydelige stemmen til Justin. Han er bare så herlig, nydelig og rett og slett perfekt.

 

Jeg skiftet til en singlett og kort tøyshorts før jeg satte meg tilbake på maccen.

//Outfit//

Sånn satt jeg i en time helt til døra til rommet mitt braste opp. Kate kom stormende mot meg med et irritert blikk. Jeg klappet fort igjen maccen og reiste meg opp. Hun sto 2 millimeter unna ansiktet mitt og pustet tungt. "DU SKULLE FAEN MEG RYDDE! HVORFOR I HELVETTE HAR DU IKKE RYDDET NÅR JEG BA DEG OM DET?!? ER DET NOE DU IKKE FORSTÅR MED Å R-Y-D-D-E!" skrek hun sint i annsiktet mitt. Hun skrek så høyt at håret mitt fløy bakover. "For det første bør du pusse tenna dine bedre, siden ånden din stinker. Og for det andre JEG RYDDER FAEN MEG IKKE FOR EN BITCH SOM BEHANDLER MEG SOM DRITT! JEG HATER DEG" skrek jeg tilbake. Hun ble helt rød i annsiktet. Like etter kjente jeg en skarp smerte under venstre øye. Hun hadde slått meg, igjen. "Du vet hva som skjer hvis du sier dette til noen" sa hun med et ekkelt smil. Jeg kjente jeg ble svimmel, før alt ble svart...

 

-Hva synes dere?♥

-Vil dere ha mer?♥

-Kommenter gjerne♥

-Helene♥


POSTED BY: Feza

elsker historiene, i want more.. <3

24.02.2013 @ 00:02
POSTED BY: Eirin :3

Meer:-D bra skrevet! Det er bra at du har med drama! Kjedelig når det ikke er noe..xD

24.02.2013 @ 00:08
POSTED BY: Maria

Meer <3

24.02.2013 @ 15:54
POSTED BY: Alexandra

Jeg trenger meer!!

25.02.2013 @ 15:13
POSTED BY: Justin Bieber

Elsker historien!!!!!! Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! :D <3

25.02.2013 @ 15:14
POSTED BY: Miriam

Når kommer mer? <3 :D

26.02.2013 @ 18:47

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL/Bloggadresse:

    Skriv din kommentar her:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41629075
hits