22.02.2013 I 19:08
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 2

Dear Jessica!

You are the lucky Belieber who have won the NEO gold shoes!

Meeting consists of a romantic dinner, private concert just for you and many suprises with JUSTIN BIEBER!

We will contact you later woth more details :)

For more information, contact (random nummer)

Jeg begynte å skirke og gråte som bare det. Jason kom løpende ut av badet med buksa halveis på ettersom han hadde vært på do. "Hva faen er det som skjer?" ropte Jason stresset og beskymret. Jeg sto der å hoppet, gråt og hylte av glede. "Jeg skal møte JUSTIN Freakings BIEBER!" ropte jeg glad. Jason pustet lettet ut. "Ååå, så fint da jenta mi. Men ikke skrem jeg sånn neste gang, fikk nesten hjerteinfarkt" sa han utrolig lettet. Jeg begynte bare å le over hvor redd han ble. Det var jo søtt da at han brydde seg så mye om meg. Jason skulle akkurat til å ta rundt meg da jeg trakk meg unna. Jason bare så rart på meg og prøvde igjen. "Ånei du, ikke før du har vaske henda dine" sa jeg mens jeg smilte søtt. Han så stygt på meg før han trampet "sint" inn på badet.

 

//Smilet//

 

Jeg gikk opp på rommet med veska, og deretter inn på badet å sjekket sminken. Når jeg kom ut igjen, satt Jason i sengen og smilte til meg. Jeg gikk bort til han, satt meg vedsiden av han og kysset han lidenskapelig.

 

Han kysset tilbake, og det førte fort iver til klining. Det ble veldig intenst etterhvert. Da Jason var på vei til å dra av meg toppen, hørte vi kremting fra døra. Vi trakk oss fort fra hverandre, og så kjapt mot døra, og der sto ingen andre enn min kjære far. "Ehm... Hei pappa" sa jeg og smilte uskyldig. "Hei jenta mi. Og hei Jason. Jeg skulle bare si ifra om at jeg drar på forretningsreise nå, og blir borte i en uke. Så du, Alex og Kate har huset for dere selv" sa han og smilte varmt til oss. Jeg reiste meg opp og så oppgitt på han. "Skal du på forretningsreise igjen? Du er det hele tiden, du er jo aldri hjemme!" skrek jeg sint opp i ansiktet hans. "Du, jenta mi. Jeg må, det er jobben min. Hvis jeg ikke jobber, har vi ikke råd til huset, mat osv.. Desverre, men det må bli sånn" sa han rolig og strøk meg forsiktig på armen. "Ok. Men da får du gjøre en bra jobb da" sa jeg og gikk inn i armene hans for en klem. "Ta vare på deg selv, vær forsiktig" sa jeg inn i skulderen hans. Jeg kjente en varm tåre renne nedover kinnet. "Det skal jeg jenta mi" sa pappa mens han strøk meg på ryggen og kysset meg flere ganger på hodet. Han trakk meg forsiktig fra seg, og så på meg. "Ikke gråt da vennen. Jeg kommer snart tilbake" sa han mens han tørket bort tåren fra kinnet mitt. Jeg smilte til han og ga han en klem til. "Hade pappa, elsker deg" sa jeg til han. "Hade jenta mi, elsker deg også" sa pappa og trakk seg fra meg. Jeg smilte kysset han på kinnet, og gikk tilbake til Jason. Jeg la meg i armkroken hans, og så på pappa som smilte for seg selv mens han så på oss. "Hade da Jason" sa pappa og smilte til han. "Hade Thomas" sa Jason og smilte tilbake. "Ta godt vare på jenta mi mens jeg er borte da" sa pappa. "Det skal jeg gjøre" fiste Jason og kysset meg på nesetippen. Pappa fniste før han gikk ut av rommet og ned trappa.

 

Vi lå og snakket, lo og hadde det morsom til klokka slo 22.00. "Jason, du må gå nå. Det begynner å bli sent" sa Kate og smilte det ekle smilet sitt. "Ja, okei Kate" Jason smile vennlig tilbake. Jeg reiste meg opp, og Jason etter. Han tok tak i hånda mi, og vi gikk ned trappen. "Hade gutten min" sa jeg og kysset Jason lett på leppene. "Hade-jenta-mi" fikk han frem mellom kyssene. Jeg trakk meg unna, og han gikk ut døren. Jeg lukket igjen døren, gikk tilbake til stua, og videre opp trappen. "JESSICA" ropte Kate strengt da jeg var på vei inn på rommet. Å faen, hva var det hun ville nå da...

 

-Hva tror du hun vil?♥

-Vil du har mer, så kommenter♥

-Jeg lurer også på hvor mange år de som leser historien min er, siden jeg bruker banneord osv..♥

-Helene♥♥♥

 


POSTED BY: Maria

Hun skal sikkert kjefte på hun eller no sånt<3

MEEEERR IDAG!!

23.02.2013 @ 19:56
POSTED BY: Alexandra

Meer! Elsker historien allerede! <3

23.02.2013 @ 19:57
POSTED BY: Justin Bieber

Mer!!!

23.02.2013 @ 21:05

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL/Bloggadresse:

    Skriv din kommentar her:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41610675
hits