21.02.2013 I 21:54
Kategori: As Long As You Love Me - Historie

As Long As You Love Me - Del 1

Heihei♥

Da skal jeg begynne på ny historie som da heter "As Long As You Love Me" ♥

Jeg skriver så godt jeg kan og håper at dere liker historien♥

Ivertfall, her kommer første del♥♥♥

 

Jeg skriver i jeg-form fordi jeg liker det best. Historien handler om en jente på 17 år som heter Jessica, men alle kaller henne Jess. Hun er den mest populære på hele skolen, og alle gutter er helt innpå henne. Hun er sammen med en som heter Jason, og de har vært sammen i nesten 2 år. Hun bor i Norge, i Oslo. Moren bor i LA pga. jobben, så derfor bor hun hjemme hos faren sin og stemoren hennes Kate. Kate er veldig streng utenom at faren vet det fordi Jess tørr ikke å si det til han pga. at Kate truer henne. Hun har også en storebror som heter Alex, som er 19 år og veldig overbeskyttende. Bestevenninna hennes heter Lilly.

 

«Jess, du må våkne» hørte jeg en stemme si, og noen som ristet i meg. Jeg gryntet litt før jeg gnidde meg i øynene og satt meg opp. Der satt Alex på sengekanten og smilte til meg. «To uker igjen, også er det sommerferie» sa Alex. «Klarer ikke å vente» sa jeg med et stort smil. Alex bare lo av meg og gikk ut av rommet. Jeg reiste meg opp og gikk til walkin closetet mitt. Jeg fant frem noe fint tøy, og gikk in på badet som var på rommet mitt og dusjet. Jeg sjamponerte håret, skylte ut, balsamerte håret og skyldte det ut. Og det alle jenter gjør i dusjen. Jeg gikk ut og tørket meg, kledde på meg, sminket meg enkelt med bare mascara og litt øyenskygge, og fønet håret. Jeg krøllet det i tuppene, og gikk ned for å spise.

 

//Hår og sminke (Det er også utseendet hennes)//

 

//Outfit//

 

«God morgen» sa pappa når jeg kom inn på kjøkkenet. «God morgen ja» svarte jeg litt søvnig. «Trøtt eller?» lo takk pappa, du er verdens beste» sa jeg smilende. Pappa bare lo kort og ga meg maten på en tallerken. «Mmm, egg og bacon» sa jeg, og begynte med å spise. Når jeg var ferdig med å spise, gikk jeg opp og henta en veske som jeg la bøker, mobil og penger oppi. Mobilen min vibrerte så jeg tok den opp å så at jeg hadde fått en melding. Jeg åpnet den og leste den med et stort smil. «Hey babe. Skal jeg komme å hente deg? <3 ?Jason <3» Jeg svarte han med engang «Ja, det kan du godt kjekken <3 ?Jess <3» «Ok <3 Er der om 2 min <3» Fikk jeg som svar tilbake. Jeg gikk ned og tok på meg noen sko som passet til antrekket. Jeg ropte hade og gikk ut. Akkurat idet jeg lukket igjen døra, så jeg Jason sin bil kjørte opp i oppkjørselen min. Jeg satt meg inn, og sa «Hei kjekken» og lente meg mot han og kysset han mykt. Det gikk sakte over til rolig klining og jeg merket at han smilte imellom kyssene. Etter hvert trakk vi oss ifra hverandre og begynte å kjøre til skolen. Vi kom fram og gikk sammen hånd i hånd inn til skolen.

 

Da vi kom inn dørene så jeg Lilly som prata med William. Hun er jo dødsforelska i han, men han er jo bare en player. Aldri i verden om Alex hadde latt meg være sammen med han. Jeg holder meg til Jason jeg. «Hva tenker du på babe» hvisket Jason inn i øret på meg så jeg fikk deilige frysninger nedover ryggen. «Nei, bare at Lilly er jo dødsforelska i William, men han er jo bare en jævla player, og jeg vil ikke at hun skal bli såret» svarte jeg. «Oja, skal jeg få han bort fra henne?» sa han. «Nei, du trenger ikke det siden hun elsker å snakke med han. Men det var veldig snilt tenkt av deg» sa jeg og så han inn i øynene. Han lente seg framover og kysset meg mykt og følsomt på leppene. Jeg kysset tilbake, og vi sto der og kysset en stund helt til Lilly kom å sa at det var 2 minutter til det ringte inn. «Oja, hade da kjekken» sa jeg flørtende. «Hade søtah» sa han og kysset meg. Det varte ikke så lenge før Lilly dro meg vekk, og tok meg med til klasserommet. Herr Gauland kom inn i klasserommet og starta med undervisninga. Det var drit kjedelig, og som vanlig fulgte ingen med. Dette var en drit kul klasse med bare kule folk og ingen nerder. Jeg har selvsagt gode karakterer, men jeg sitter ikke og leser hjemme om noe drit kjedelig frivillig. Etter en lang dobbelttime med Historie, hadde vi Matte. Den timen gikk utrolig fort siden jeg satt ved siden av Jason. Vi flørtet og kysset hele tiden. Frøken Hansen syns det bare var søtt, så hun lot oss gjøre det. Da siste time var ferdig, gikk jeg hjem med Jason siden han skulle være med meg hjem. Jeg så at det lå en konvolutt på kjøkkenbenken som det sto Jessica Taylor på. Ja, jeg heter Taylor til etternavn. Jeg åpnet konvolutten og fikk sjokk av hva som stod der...

 

-Hva synes dere? ♥

-Helene ♥    Navn:
    Husk meg?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL/Bloggadresse:

    Skriv din kommentar her:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41599216
hits